Video: Shootergame Doom II op een ereader

172
0
DELEN

Een Russische ontwikkelaar heeft het videogame Doom II geïnstalleerd op een nog te verschijnen eInk-reader, de PocketBook 360 Plus. Het bijbehorende filmpje toont aan dat eInk-schermen nog heel wat potentieel hebben.

In onderstaande video is namelijk te zien dat het scherm van de Pocketbook 360 Plus sneller ververst dan dat het geval is bij het gros van de huidige ereaders die gebruik maken van de eInk-technologie. Als kleuren-eInk straks ook nog eens helemaal op punt staat, wordt het wellicht perfect mogelijk om op een ereader te gaan gamen.

Er zijn nog nagenoeg geen details vrijgegeven over de PocketBook 360 Plus. Zo is het nog onduidelijk wanneer het toestel in verkoop zal gaan en hoeveel het gaat kosten. Het is overigens onwaarschijnlijk dat Doom II op het apparaat geïnstalleerd zal staan.

Onlangs kwam de ereaderfabrikant Bookeen met een soortgelijk filmpje op de proppen, waarin de mogelijkheid om video’s af te spelen op een Pearl-scherm – het display van onder meer de Kindle 3 – geïllustreerd wordt.

(Via: The eBook Reader Blog )


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER