Wired viert jubileum met ebookuitgave

0

Technologiemagazine Wired bestaat 20 jaar en dat vieren ze met de uitgave van Wired@20, een ebook met daarin twintig van de meest belangrijke en invloedrijke artikelen van de afgelopen jaren, elk voorzien van een epiloog zodat de artikelen aansluiten op de actualiteit. Het ebook is gratis te downloaden voor abonnees.

Wired is meer dan een technologiemagazine, de onderwerpen die besproken worden hebben vaak een diepe impact op cultuur, economie en politiek. Zo werden de ideeën van Wired-hoofdredacteur Chris Anderson over de oneindige schapruimte van internetretailers wereldwijd bekend nadat zijn businessboek The Long Tail de bestsellerstatus bereikte.

Het jubileum-ebook bevat bijdragen van onder andere Charles Graeber over de gerechtelijke strubbelingen rond Kim Dotcom en een artikel over hoe een wetenschapper in een moordenaar veranderde door Amy Wallace. Ook de oorspronkelijke ideeën van Chris Anderson over The Long Tail komen aan bod.

Naast het blad geeft Wired ook een website en een app uit. Gebruikers van de app kunnen de jubileumuitgave direct vanuit de app downloaden. Niet-abonnees kunnen voor het ebook terecht bij Amazon of bij Barnes&Noble.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in