Nieuwe e-reader: Jointech JE100

0

Er is een nieuwe ereader verschenen op de markt: de Jointech JE100. De ereader bevat onder meer een 7″ LCD kleurentouchscreen en weegt slechts 250 gram

Van de productpagina zijn er nog meer specificaties te lezen. Zo heeft het apparaat een Windows CE besturingssysteem, een CPU van 400 MHz, 4 Gb extern geheugen via een TF card, 2 USB poorten en een ingebouwde speaker met een audio jack.

Ook multimedia kan worden afgespeeld op dit apparaat. De JE100 heeft een image viewer, audio en video player, Microsoft Office, MS Excel, Powerpoint, PDF enzovoort. Dit zijn echter alleen viewers, je kunt de bestanden die je bekijkt niet bewerken. Het apparaatje is 18,2 cm lang, 11,7 cm breed en 1,45 cm dik. De Li-ion 3.7V (1500mA) batterij gaat helaas maar 3 tot 6 uur mee. De batterij is wel oplaadbaar.

Omdat de ereader op Windows CE draait, is het goed mogelijk dat het apparaat (in de toekomst) ebooks ondersteunt op Mobipocket formaat, MS Reader en eReader.

De plaatjes die er zijn van deze nieuwe Jointech JE100 zijn helaas gephotoshopt, er is dus waarschijnlijk nog geen demonstratiemodel beschikbaar en of deze in Nederland verkocht gaat worden is ook nog niet bekend.

Jointech is in 2003 opgericht in Hong Kong. Hun missie is om een leverancier te worden van innovatieve, high-tech digitale communicatie apparaten door waarde toe te voegen aan het design en om een internationaal opererende organisatie te zijn die apparaten van wereldklasse maakt.

(Via: Teleread.)

Vorig artikeleBoekhuis start per 1 september met verkoop ebooks
Volgend artikelWord-player: eenvoudige ereader zonder extra’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in