Nieuwe iriver Story heeft wifi

0
DELEN

De makers van de iriver Story hebben in een persbericht laten weten dat er een vernieuwde versie van de ereader zal komen. Deze nieuwe editie is uitgerust met wifi, zodat lezers draadloos ebooks kunnen downloaden. De ereader zal binnenkort in Groot-Brittanië via onder meer WHSmith verkocht worden.

Behalve de wifi-verbinding heeft de iriver Story een 6-inch scherm met 16 grijswaarden en een qwerty-toetsenbord. De ereader draait op een aangepast Linux-besturingssysteem, iriver Flow, dat volgens de makers zorgt voor een veelzijdige interface en snelle weergave van teksten en menu’s.

De ereader ondersteunt een behoorlijk aantal bestandsformaten, zoals ePub, PDF, Excel, Powerpoint en Word. Eveneens heeft het apparaat een ‘comic book viewer’-modus, waardoor je strips in CBZ-formaat kunt weergeven. Daarnaast heeft de iriver Story ook een ingebouwde microfoon, voor het maken van voice-notes. Die worden opgeslagen op het ingebouwde geheugen van 2GB, dat bovendien uitbreidbaar is met SD-kaartjes.

Zoals wel meer ereaders tegenwoordig zit er op de Story een directe verbinding met een ebookwinkel, in dit geval de online shop van WHSmith. Daar zal het apparaat binnenkort ook te koop zijn, voor een prijs van 250 pond. Of de iriver WiFi Story ook in Nederland verkocht zal worden, is nog niet bekend.

(Via: Press Release.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER