Asus nieuwe eeereader met dubbel scherm

0

Over de nieuwe ereader van Asus worden steeds meer details bekend. Zo is nu bekend geworden dat deze eeereader een rug heeft, zoals een papieren boek. Dit apparaat zal openen met scharnieren. Vorige maand schreven we al dat het apparaat waarschijnlijk een dual screen kreeg. Dat is hiermee nu bevestigd.

Een woordvoerder van Asus bevestigde ook dat er een budget versie en een premium versie op de markt komt. Het duale scherm laat gebruikers een website browsen op het ene scherm en een ebook lezen op het andere scherm. Door op het touchscreen te drukken, kun je bladeren door je ebook. Het apparaat opent als een boek en sluit als een laptop. Een van de schermen zou als een virtueel toetsenbord kunnen worden gebruikt.

De ereader heeft een kleurenscherm, speakers, webcam en een microfoon voor bijvoorbeeld Skype. De planning voor dit apparaat staat nog altijd op een release voor eind 2009.

De prijs van deze ereader annex netbook wordt in de budget versie geschat op $163, de premium ligt rond de $300. Of en wanneer deze in Nederland op de markt komt en tegen welke prijs, is nog niet bekend.

(Via: Cnet.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in