Vergelijkingstabel voor smartphones en digitaal lezen

0

eReaders.nl heeft een vergelijkingstabel opgesteld voor de verschillende smartphones waarmee je niet alleen kunt bellen, maar ook heerlijk kunt ereaden. De smartphones die in de lijst staan hebben een gemiddelde schermdiagonaal van 3,6 inch, waarbij de grootste 4 inch is en de kleinste 3,2 inch.

Een schermdiagonaal van 3,2 inch is nog een grootte waarbij je prima van het scherm van je smartphone kunt lezen. Het is nog best onbekend dat er van een smartphone gelezen kan worden, maar toch hebben zo’n 1 miljoen Nederlanders onbewust al een ereader in handen. Denk maar aan alle iPhones, iPod Touches, Blackberry Storms en HTC’s die verkocht zijn. Met de juiste applicaties kun je hier prima een ereader van maken.

Voor de iPhone en iPod Touch is daar bijvoorbeeld Stanza of eReader, voor de HTC G1 (Android) is daar Aldiko of Wordplayer. Er gaat een wereld voor je open zodra je het gemak van lezen op je telefoon hebt ontdekt.

Je hebt je telefoon altijd bij je, kunt hem makkelijk en snel opladen en nog gemakkelijker ebooks downloaden als je een abonnement voor 3G hebt afgesloten (in verband met de downloadkosten is het goedkoper om dit te doen). Zo heb je altijd wat te lezen als je op de trein staat te wachten, bij de tandarts in de wachtkamer zit of gewoon in een verloren moment op de bank thuis, zonder dat je je pc of laptop hoeft op te starten.

Kijk naar onze tabel en klik op de knop “Meer” voor meer informatie als je interesse in een telefoon gewekt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in