Lezen op de Android Archos 5 Tablet met Aldiko

0

De Archos 5 Internet Tablet is een 4,8 inch handheld met touchscreen. Het scherm heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels en vertoont 16 miljoen kleuren. Maar het mooiste is dat je Aldiko erop kunt downloaden. Aldiko is een applicatie waarmee je digitaal kunt lezen. Het apparaatje wordt hiermee dus een ereader met extra’s.

De kleine handheld heeft een geheugen van 250 GB en beschikt over het Google Android besturingssysteem. Via Wifi kun je ebooks downloaden binnen de Aldiko applicatie. Niet alleen kun je je ebooks erop zetten, ook muziek en filmpjes speelt dit apparaatje af. Zo heb je je digitale bibliotheek altijd bij je.

Bijgeleverd worden oordopjes, Archos USB-kabel, DVR Station-adapter, schoonmaakdoekje en een QuickStart-handleiding. De batterij gaat tot vier uur mee als je filmpjes kijkt, tot 12 uur voor het afspelen van muziek. Hoe lang de batterij meegaat als je ebooks leest en het apparaatje dus als ereader gebruikt, is niet bekend. De kosten voor de Archos 5 Internet Tablet zijn €309. Niet goedkoop, maar dan heb je wel wat. Het enige wat je er niet mee kunt is foto’s maken en bellen.

Bekijk hier een filmpje van bijna 11 minuten over het gebruik van Aldiko met de Archos Tablet. Aldiko en andere widgets en applicaties kun je aanschaffen via de Appslib, het equivalent van Apple’s Appstore.

Lees hier onze review over Aldiko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in