De Grinch lezen op je iPhone

0

How the Grinch stole Christmas is een bekend verhaal van Dr Seuss. Het verhaal is voor de kerst als iPhone ebook applicatie te verkrijgen in de Appstore van Apple. De applicatie is gemaakt door Oceanhouse Media.

Het ebook heeft voice-over waarmee het verhaal voorgelezen wordt, woorden lichten op als ze voorgelezen worden en worden groter als ze aangeraakt worden. Maar je kunt het verhaal ook zelf lezen en de audio uitzetten.

Je kunt het ebook op twee manieren tot je nemen: zelf lezen of voorgelezen worden. Verder heeft het ebook ook bijpassende achtergrondgeluiden bij iedere scene en de mogelijkheid om plaatjes in te zoomen, uit te zoomen en rond te laten gaan om ze helemaal te kunnen zien.

Deze applicatie is de laatste nieuwe in de groeiende stroom (Amerikaanse) kinderebooks die in de App Store worden aangeboden. Deze versie van ebooks heeft een veelheid aan extra’s voor kinderen, zoals voorleesfunctie en woordenboek, maar ook andere digitale functies die (nog) niet mogelijk zijn op een eInk ereader.

Ook ScrollMotion heeft al eerder gezegd te starten met ebooks voor kinderen die allen als aparte applicaties in de App Store verkocht moeten gaan worden.

Naast de ebookversie van het verhaal, zijn er ook twee spelletjes met de Grinch gelanceerd die ook in de Nederlandse App Store te koop zijn voor €1,59. De kans is aanwezig dat ook het ebook in de Nederlandse App Store zal worden verkocht.

(via: Mediabistro)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in