Dagblad van het Noorden verkrijgbaar op iPad

0

Sinds kort is de iPad-app van Dagblad van het Noorden (DvhN) beschikbaar in de App Store. De app wordt continue geactualiseerd met het nieuws van DvhN en biedt regionaal nieuws, sport, cultuur, opinie en achtergrondverhalen. De artikelen uit de krant worden indien mogelijk verrijkt met extra foto’s.

De app past in de strategie van Dagblad van het Noorden om het nieuws op verschillende platformen te publiceren. De app-versie van DvhN bevat extra fotomateriaal dat fullscreen te bekijken is. Daarnaast toont de app oude edities van de krant, tot 30 dagen terug. De app biedt vele extra’s zoals aanpassing van de lettergrootte en schermintensiteit en artikelen kunnen worden gemarkeerd om later te lezen. De app houdt tevens rekening met meerdere gebruikers op dezelfde iPad. Zij kunnen hun eigen profiel aanmaken met een eigen voorpagina. Op de voorpagina kan je aangeven welke rubrieken je graag leest.

Je kan tijdens de introductieperiode de DvhN iPad-app gratis een week proberen. Daarna kan je een weekabonnement nemen voor 2,99 euro of een maandabonnement voor 11,99 euro.

(Via: iPadclub)

Vorig artikelGeanimeerde prentenboeken binnenkort in Nederlandse bibliotheken
Volgend artikelAmazon biedt exclusieve ebooks aan via KDP Select

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in