Twee nieuwe Plastic Logic QUE ereaders

0

Op de CES zijn gisteren niet één maar twee nieuwe Plastic Logic QUE ereaders onthuld. De ereaders zijn beiden even groot, maar verschillen in de hoeveelheid documenten die je er op kunt zetten. Ook de prijzen zijn bekend geworden. Die zijn hoger dan verwacht.

Voor de ereader met 4Gb geheugen (35.000 documenten) betaal je $649,00. Voor de ereader met 8Gb (75.000 documenten) betaal je $799,00. Deze prijzen zijn hoger dan in eerste instantie verwacht. In augustus 2009 zei de Britse krant The Times, die partner is van Plastic Logic, dat de ereader rond de $300 zou gaan kosten.

De ereader is vooral bestemd voor de zakelijke markt. Bestandsformaten die worden ondersteund zijn Word, Excel, Powerpoint en PDF. De QUE biedt ook internet via 3G en wifi. Bovendien kun je er kranten, tijdschriften en ebooks op lezen die je vanuit de QUE store direct kunt downloaden op je ereader. De QUE store is toegankelijk met je ereader. De 8Gb ereader heeft internet connectiviteit via wifi en 3G. De 4Gb ereader enkel via wifi.

De beide ereaders worden verkocht via Barnes & Noble. Ze zijn allebei al te reserveren, vanaf 15 april 2010 worden ze verstuurd.

Vorig artikelCES 2010 in teken van digitaal lezen
Volgend artikelPrototype van de Notion Ink Adam gefilmd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in