Gratis Nook-ereader bij digitaal abonnement op NY Times

0

Barnes & Noble is vandaag een actie gestart waarmee klanten een gratis Nook Simple Touch ontvangen bij het afsluiten van een digitaal abonnement op de NY Times voor 19,99 dollar per maand. Lezers met een voorkeur voor een tablet betalen voor de Nook Color in combinatie met een NY Times abonnement een bedrag van 99 dollar.

In het verleden waren er al eerder kranten die experimenteerden met een gratis tablet bij een abonnement, maar voor de NY Times is dit de eerste keer. Met het digitale abonnement op de NY Times krijgen lezers iedere morgen de nieuwste editie van het dagblad automatisch aangeleverd. Ook hebben ze gratis ongelimiteerde toegang tot de website van de NY Times – de populairste krantenwebsite van de VS.

De Nook Simple Touch gaat los voor 99 dollar over de toonbank, de Nook Color voor 199 dollar. Vorige week bleek al dat de ereader van Barnes & Noble in populariteit voorbij is gestreeft door de 7-inch tablet.

De aanbieding geldt overigens enkel in de VS, in andere landen is de Nook alleen via alternatieve manieren te koop en niet direct vanaf de website van Barnes & Noble.

(Via: Barnes & Noble.)

Vorig artikelFreescale komt met snellere, goedkope ereader-processors #ces2012
Volgend artikelBambook Sunflower: nieuwe ereader met Mirasolscherm #ces2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in