Gratis app van Heleen van Royen

0

Vandaag viert Heleen van Royen haar 45e verjaardag. Om die dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan, deelt ze een cadeautje uit aan haar fans. Afgelopen zaterdag verscheen haar boek Vulpen als eerste Nederlandstalige boek als applicatie voor de iPhone. Ter gelegenheid van haar verjaardag is deze app alleen vandaag gratis te downloaden.

Het boek, eigenlijk een verzameling columns, gaat over een bekende Nederlandse auteur die Van Royen geld bood in ruil voor seks. Volgens Van Royen is het boek uiterst geschikt voor de iPhone: “Vulpen is een spannend, kort verhaal dat zich bij uitstek leent voor een iPhone App. Daarnaast kun je in de App van al mijn romans uitgebreide leesfragmenten lezen en worden automatisch mijn laatste tweets gepubliceerd. Ergens de eerste mee zijn, is iets waar ik altijd naar streef, om die reden beschouw ik de verschijning van de Vulpen App als een opsteker. Dit gezegd hebbende, hoop ik natuurlijk wel dat mijn vaste schare lezers niet zal rusten voor zij het enige echte Vulpen-boekje in hun boekenkast hebben staan.”

Vulpen verscheen vlak voor het begin van de boekenweek als ebook. De organisatie van de boekenweek besloot onlangs om het boekenweekgeschenk niet als ebook aan te bieden, omdat ze vonden dat “de tijd er nog niet rijp voor was”. Van Royen blijkt van deze aarzeling helemaal geen last te hebben.

Het nieuwe boek van Heleen van Royen kost in de boekwinkel 2,50 euro. Voor de digitale versie, te vinden in Apple’s App Store, betaal je (behalve vandaag) 0,79 euro.

(Via: Heleenvanroyen.nl.)

Vorig artikelEbooks embedden met Monocle
Volgend artikelLosse NY Times bijlages voor ereaders
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in