Kassa gadget van de week: de e-reader

0

Consumentenprogramma Kassa van de VARA heeft de ebook reader tot gadget van de week uitgeroepen. In het programma testte Vincent Everts drie verschillende e-readers: de Kindle, Sony Reader en BeBook.

De openbare bibliotheek in Amsterdam heeft ook een hele digitale collectie om uit te lenen via download. Je kunt die op je e-reader zetten en na drie weken verdwijnt het boek weer omdat de uitleentermijn erop zit.

In het filmpje komen ook verschillende mensen aan het woord. Een dame vindt het maar niks: je kunt de bladzijden niet omslaan en je voelt het papier niet. Een andere man, die zich geconfronteerd zag met de e-reader, vroeg zich af waar de kleur was. Vincent Everts antwoordde: “In een boek zit ook geen kleur.”
Everts is zeer positief over de e-reader: “Geen gezeul meer met boeken, maar een ereader van 300 gram in je koffer en je kunt er ruim 1000 boeken meenemen op vakantie.”

Kassa zegt op hun website dat er inmiddels 7 Nederlandse titels te verkrijgen zijn als ebook. Op ebook.nl worden echter 686 Nederlandstalige titels genoemd.

(Via: Kassa website.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in