Android-tablet BeBook Live nu te bestellen

0

Afgelopen vrijdag is de nieuwe tablet van BeBook gelanceerd. De BeBook Live, een 7-inch Android-tablet, zal vanaf 21 juni geleverd worden. BeBook richtte zich tot nu toe op de ereadermarkt, maar spreekt met de tablet een breder publiek aan.

De tablet is te bestellen voor een prijs van 279 euro. Volgens BeBook is het apparaat met deze prijs een stuk voordeliger dan andere tablets die nu verkrijgbaar zijn, zoals de iPad of de Galaxy Tab.

Wel krijg je voor die prijs niet de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. De BeBook Live tablet is uitgerust met Android 2.2, een oudere versie van Android die niet voor tablets geoptimaliseerd is. In vergelijking met tablets als de Pocketbook IQ of de Pandigital Novel – die ook een oudere versie van Android hebben – is de BeBook Live echter wel goed voorzien. Zo heeft het apparaat een 1 GHz processor, wifi, 4GB opslagruimte, 512 MB RAM, een HDMI-uitgang, USB-poort en geheugenuitbreiding via een MicroSD-kaart.

Om ebooks te kunnen lezen kun je gebruik maken van de voorgeïnstalleerde app Aldiko. Hiermee kun je ebooks in ePub en PDF-formaat lezen, ook wanneer deze voorzien zijn van Adobe DRM. Op het 7-inch scherm, met een resolutie van 800 bij 600 pixels, kun je bovendien internetten, filmpjes en foto’s bekijken en spelletjes spelen.

Meer informatie over deze tablet vind je op de site van BeBook.

Vorig artikelOp weg naar een legale digitale boekenmarkt
Volgend artikelKansrijk Talent Managen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in