Nieuwe online conversiedienst voor ebooks

0

Wie overstapt van ereader of even snel een Word documentje op een ereader wil lezen loopt vaak tegen het probleem aan dat niet alle bestandsformaten ondersteund worden. Een nieuwe online conversiedienst biedt uitkomst.

Op ebook.online-convert.com kun je in een handomdraai een ePub file maken van een Word document, of een ePub omzetten naar Mobipocket; handig als je een Kindle hebt, die niet met ePub overweg kan.

Omzetten gaat eenvoudig: je selecteert het bronbestand dat je wilt omzetten, kiest voor een uitvoerformaat en desgewenst het type apparaat dat je hebt. Nadat je op ‘convert’ klikt wordt je bestand geupload en gaat de conversie van start.

Eventueel kun je nog een andere titel of naam auteur opgeven, die in het uitvoerbestand wordt gezet. Handig is dat je bij grotere bestanden, die wat meer tijd vragen om geconverteerd te worden, je email adres kunt opgeven zodat je een automatisch een seintje krijgt als de conversie achter de rug is.

Uiteraard werkt de conversiedienst alleen bij onbeveiligde ebooks; digitale bestanden die beveiligd zijn met DRM kunnen niet omgezet worden.

Vorig artikelebooks lenen in de bieb: succes of niet?
Volgend artikelMobcast: ebooks kopen via telecombedrijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in