E Ink Holdings is niet bang voor tablets

0

E Ink Holdings laat weten dat zij zich geen zorgen maken over de mogelijke invloed van het succes van tablets op de verkoop van ereaders. Het bedrijf verwacht dat de huidige groei van de verkoop van eInk-schermen zal voortzetten.

Het bedrijf E Ink Holdings is verantwoordelijk voor de eInk-schermen van de meeste ereaders. Zij verwachten dat de huidige record groei van de verkoop van ePaper door blijft groeien tot en met oktober, zo meldt technologiewebsite DigiTimes. Dit jaar steeg de winst tot nu toe met 83,14 procent. Ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden is de groei 69,22 procent.

De verwachting is dat het bedrijf dit jaar maar liefst 25-30 miljoen eenheden zal verkopen. De groei van de verkoop wordt voornamelijk gestuurd door de VS en Europa. E Ink Holdings stelt dat de vraag naar ereaders niet beïnvloed is door de groeiende populariteit van tablets.

Vanwege de enorme groei is het bedrijf uitgebreid met een nieuwe fabriek in China, in Yangzhou. De vraag is of de groeiende verkoopaantallen van ereaders blijven of dat de tablet uiteindelijk toch de markt overneemt.

(Via: DigiTimes)

Vorig artikelDe duivel draagt Prada
Volgend artikelTaiwanees researchbedrijf ontwikkelt uitwisbaar en herbruikbaar ePaper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in