Lezer bepaalt prijs en marge bij StoryBundle

0

Deze week is de site StoryBundle van start gegaan. De webshop biedt een verkoopmodel waarbij je als lezer je eigen prijs kunt kiezen voor een bundel met ebooks. StoryBundle laat je daarnaast bepalen welk percentage van de prijs naar de auteur en naar de webshop gaat.

Op StoryBundle staat steeds gedurende enkele weken een bundel centraal die wordt aangeboden tegen een ‘pay-what-you-want’-prijs. De website wil met name onafhankelijke auteurs op deze manier een podium geven. De eerste bundel die wordt verkocht bestaat uit een vijftal fantasytitels.

Als lezer kun je bij het afrekenen zelf het bedrag kiezen dat je voor de bundel over hebt. Door middel van een schuifknop heb je eveneens invloed op de verdeling van het geld tussen de auteur en de verkoper. Als laatste kun je er ook nog voor kiezen om tien procent van het aankoopbedrag te doneren aan een goed doel.

De ebooks worden in ePub en Mobi-formaat aangeboden en zijn niet voorzien van DRM. Wanneer je meer dan 7 dollar over hebt voor de bundel krijg je ook nog twee bonus-ebooks gratis.

(Via: TDR)

Vorig artikelMicrosoft wil advertenties toevoegen aan ebooks
Volgend artikelPulse nu ook beschikbaar als webapplicatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in