Pulse nu ook beschikbaar als webapplicatie

0

De populaire interactieve nieuwsapp Pulse is nu ook beschikbaar als webapplicatie. Met de webapp, gebouwd met HTML5-technieken, kun je op een aantrekkelijke manier door je favoriete bronnen bladeren. De webapplicatie werd gebouwd met steun van Microsoft en lijkt vooral gemaakt te zijn voor de nieuwe generatie tablets die Microsoft binnenkort op de markt brengt.

Via Pulse lees je de artikelen uit RSS-feeds die je zelf kunt toevoegen. Ook kun je kiezen uit een voorgeprogrammeerde lijst met bronnen van diverse uitgevers. De app richt zich vooral op de leeservaring, met veel aandacht voor de layout.

Met hulp van Microsoft bouwde Pulse een webapp die kan tippen aan de ervaring van de native apps en op een aantal punten zelfs meer biedt. Met name in Internet Explorer 10 zou dat te zien moeten zijn: daar wordt optimaal gebruik gemaakt van de ’touch’-functies. Kon je tot voor kort in webapps enkel wat ‘swypen’ en ‘pinchen’, de Pulse-app kan in IE10 overweg met ingewikkeldere vingerbewegingen, zoals te zien in onderstaand filmpje.

Bestaande gebruikers van de Pulse apps kunnen hun favorieten eenvoudig synchroniseren over verschillende apparaten door een profiel aan te maken.

Via Pulse

Vorig artikelLezer bepaalt prijs en marge bij StoryBundle
Volgend artikelSpecificaties nieuwe Sony Reader bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in