Notion Ink toont glimp Adam II via Twitter

0

Het Indiase bedrijf Notion Ink heeft via Twitter een foto van de opvolger van de Adam-tablet getoond. Over de Adam II is nog weinig bekend, en de vraag is ook of het Notion Ink lukt opnieuw grote interesse voor de tablet te genereren. Voor de eerste generatie kreeg het bedrijf wereldwijde aandacht, vooral vanwege het scherm van fabrikant Pixel Qi. Het apparaat zelf viel uiteindelijk wat tegen.

De Adam II zal waarschijnlijk gebruik maken van een nieuwere versie van de Pixel Qi schermen. Pixel Qi is een tegenhanger van LCD en onderscheidt zich met name door de betere leesbaarheid in fel zonlicht.

In januari 2012 kwam het bedrijf met het nieuws dat het voor de nieuwe tablet samenwerkt met Texas Instruments. Daarna kwamen er sporadisch updates over het nieuwe scherm dat in de tablet verwerkt wordt.

Sindsdien was Notion Ink terughoudend met het verstrekken van informatie. De foto van vandaag geeft ook weinig informatie, maar laat wel zien dat er aan de tablet qua uiterlijk wel het een en ander veranderd is ten opzichte van de eerste versie.

(Via Twitter)

Vorig artikelTxtr Beagle positief beoordeeld door The Guardian
Volgend artikelEen derde van ereaders wordt amper gebruikt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in