Ook wifi-versie van Motorola Xoom

0

Het lijkt erop dat er naast de 3G-versie van de Motorola Xoom ook een exemplaar komt met alleen een wifi-verbinding. Op de website van de Amerikaanse keuringsdienst FCC is een vermelding van een tablet van Motorola opgedoken met in de specificaties enkel wifi als draadloze verbinding.

De afgelopen dagen gingen er geruchten rond dat de Motorola Xoom alleen gekocht kon worden met minimaal een maandabonnement op een mobiele verbinding. Dat, en het feit dat er een prijs van 800 dollar genoemd werd, zorgde ervoor dat het enthousiasme over de tablet bij veel mensen behoorlijk daalde.

Nu er ook een wifi-tablet van Motorola bij de FCC ter beoordeling is ingediend lijkt het erop dat de tablet toch toegankelijker wordt dan gedacht. Wat het ontbreken van een 3G-verbinding met de prijs van de tablet zal doen is nog niet bekend, maar die zal waarschijnlijk een stuk meer in de richting van de goedkoopste iPad liggen dan de eerder genoemde 800 dollar.

De Xoom is een 10,1-inch tablet die is uitgerust met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Het apparaat zal naar verwachting volgende week of de week erna officieel gelanceerd worden. Naast dit model zal Motorola later dit jaar ook andere tablets op de markt brengen met schermen vanaf waarschijnlijk 7 inch.

(Via: Engadget.)

Vorig artikelHP kondigt TouchPad met WebOS aan
Volgend artikelNieuwe uitgeverij wil ‘mooie’ ebooks maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in