Nieuwe Beste Keus en Beste Koop van eReaders.nl

0

Ruim anderhalf jaar geleden introduceerde eReaders.nl de Beste Keus en Beste Koop. Hiermee geven we onze mening over de nu beschikbare ereaders, onderverdeeld in de twee categorieën ‘eenvoudige ereaders’ en ‘multifunctionele ereaders’. Vanaf deze week zijn er weer enkele wijzigingen doorgevoerd en vind je onze keuzes bovendien makkelijker terug op de website.

Via het menu in de bovenbalk heb je vanaf nu snel toegang tot de twee ereaders die als Beste Koop staan aangemerkt en tot de twee ereaders die als Beste Keus staan aangegeven. Bovendien klik je in een keer door naar het prijsoverzicht waar je kunt zien bij welke aanbieder je de ereader het voordeligst kunt kopen.

Op dit moment is de Kobo Touch de Beste Keus van eReaders.nl voor de ‘eenvoudige ereaders’ en de Icarus Go de Beste Koop van eReaders.nl voor de ‘eenvoudige ereaders’. In de categorie ‘multifunctionele ereaders’ is de PocketBook Pro 912 de Beste Keus en de Sony PRS-T1 de Beste Koop. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe we tot deze keus komen.

Door de Beste Keus en Beste Koop op deze manier op onze website uit te lichten, hopen we de consument te helpen bij de keuze van een geschikte ereader uit het grote aanbod op de Nederlandse markt.

Vorig artikelVernieuwde ePub van Dagblad De Pers
Volgend artikelWelke app wint ‘Media app award’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in