Welke app wint ‘Media app award’?

0

De app van RTL Nieuws, de app van Nu.nl en de tijdschrift.nl-app, een kleine greep uit de apps die aangemeld zijn voor de media app awards. Tijdens het e-reading & tabletevent wordt de award uitgereikt. Wie gaat er vandoor met de titel ‘beste media app 2012’?

De media app awards zijn niet alleen bedoeld voor smartphone- en tablet-apps. Ook apps voor digitale televisie kunnen meedingen naar de award voor beste media app. Op dit moment hebben acht bedrijven hun apps aangemeld: de RegioApp van Peperzaken, de RTLNieuws 365-app, de app van NU.nl, de Telesport Voetbal App, de MovieMarket App van Dutch Film Works, de app van tijdschrift.nl, de Piccolo Picture Books-app van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en de app van Blurb Mobile.

Via Twitter, Facebook of LinkedIn kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete media app. Onder de stemmers wordt elke week een vrijkaart voor het seminar van het e-reading & tabletevent verloot, ter waarde van 295 euro. Op dit moment staat de RegioApp van Peperzaken bovenaan, met 218 stemmen. Twaalf Regionale Omroepen maken gebruik van een framework, aangepast aan de voorkeuren van de omroep, om hun nieuws, teletekstpagina’s, live tv-streams, weer-en verkeerpagina’s beschikbaar te maken voor smartphones. De app is er voor zowel iOs als Android.

App-ontwikkelaars of opdrachtgevers kunnen hun media app nog tot 6 maart 2012 aanmelden. Enkele screenshots en een korte beschrijving zijn daarvoor voldoende. De tien inschrijvingen die de meeste stemmen behalen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Deze jury selecteert de winnaar van de award, die op 20 maart 2012 wordt uitgereikt tijdens het e-reading & tabletevent in het Spant! te Bussum.

Vorig artikelNieuwe Beste Keus en Beste Koop van eReaders.nl
Volgend artikelAmazon lanceert midden 2012 mogelijk een 9-inch Kindle Fire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in