Binnenkort ook selfpublishing bij Tolino

0

Het Duitse ereadingplatform Tolino komt binnenkort ook met de mogelijkheid voor auteurs om hun eigen boeken via Tolino te verkopen. De concurrenten Kobo en Amazon hebben al enige tijd die mogelijkheid. In Nederland werkt Libris samen met Tolino.

De Duitse site Self-Publisher Bibel bericht dat Tolino op het punt staat de nieuwe dienst te introduceren. Auteurs kunnen straks hun ebooks uploaden in Word- of ePub-formaat en ze via het Tolino-platform te koop aanbieden. Ze krijgen vervolgens 70% van de opbrengst uitgekeerd.

Auteurs die het goed doen via Tolino krijgen bovendien de kans om hun boek ook als papieren exemplaar in de boekhandelschappen te zien verschijnen. Bij Tolino zijn zo’n 1.500 Duitse boekhandels aangesloten.

Of de selfpublishingdienst straks ook in Nederland en Vlaanderen beschikbaar zal komen is nog niet bekend. Sinds enkele maanden verkoopt Libris in Nederland de Tolino-ereaders. Iets eerder ging in Vlaanderen Standaard Boekhandel van start met de verkoop van de Tolino-ereaders.

Vorig artikelApp filtert scheldwoorden uit ebooks
Volgend artikelNieuwe ereaders van Kobo in aantocht
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in