Details over nieuwe Kindle Fire-tablets uitgelekt

0

De website BGR heeft details bekendgemaakt over de nieuwe tablets die Amazon later dit jaar zal gaan introduceren. Volgens de bronnen van de site komen er in elk geval drie nieuwe tablets van Amazon.

Amazon heeft momenteel drie verschillende modellen tablets op de markt. De drie nieuwe tablets moeten deze huidige modellen vervangen. Zo komen er volgens BGR opnieuw twee 7-inch versies en een Kindle Fire HD met een 8,9 inch scherm.

De grootste wijzigingen bevinden zich volgens de site op het gebied van de resolutie en het uiterlijk van de tablets. Zo heeft het nieuwe instapmodel tablet van 7-inch een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De 7-inch HD-versie krijgt een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en de 8,9-inch tablet zelfs een resolutie van 2.560 x 1.600 pixels.

Wat design betreft komen er ‘enkele grote veranderingen’. De achterkant van de huidige generatie tablets is bijvoorbeeld nog licht gebogen, de nieuwe tablets worden hoekiger. Ook zijn de aan-uitknop en de volumeknoppen verplaatst naar de achterkant van de tablets.

Volgens de bronnen van BGR wil Amazon wat prijs betreft gelijk blijven aan de huidige niveaus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in