Waterstones verlaagt prijs Sony PRS-300

  0

  Twee weken geleden kondigde Amazon een prijsverlaging aan voor de Wifi-versie van de Kindle in het Verenigd Koninkrijk, al eerder verlaagden ze de prijzen van het apparaat in de Verenigde Staten. Boekenwinkel Waterstones verlaagt nu de prijzen van de Sony Pocket Edition in het Verenigd Koninkrijk.

  Waterstones verlaagde gisteren de prijzen van de Sony Pocket Edition (PRS-300) naar £ 99.99 (€ 120,41). Bij de introductie van de ereader in september vorig jaar kostte het apparaat £ 179 (€ 215,56). Sony had al eerder de prijzen van de PRS-300 en de PRS-600 verlaagd in de Verenigde Staten. Daar betaal je voor een Pocket Edition omgerekend € 112,43 ($ 149). In een eerder bericht liet Sony al weten dat de verkoop van de Sony ereaders in de US verdriedubbeld is in het tweede kwartaal van dit jaar ten opzichte van vorig jaar.

  Een woordvoerder van Waterstones wil niet bevestigen dat de prijsverlaging een reactie is op de actie van Amazon. Maar dat de ereadermarkt flink onder druk staat, is andermaal bewezen. Het wachten is nu op een prijsverlaging in Nederland, waar de Sony PRS-300 nog € 169 kost.

  Bron: The Bookseller.com

  Vorig artikelebooks uitgeven: een kwestie van keuzes
  Volgend artikelPlastic Logic stopt met de QUE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in