Specificaties nieuwe Sony Reader bekend

0

Op de site van een Amerikaanse webwinkel zijn gisteren details verschenen van de nieuwste versie van de Sony Reader. Duidelijk is dat er weinig vernieuwingen zijn doorgevoerd aan het apparaat. De grootste veranderingen zijn waarschijnlijk aan de software. Ook krijgt de Reader een betere batterij.

De T2 heeft hetzelfde eInkscherm, wifi-verbinding, aanraakscherm en MicrosSD-kaartingang als de T1. Ook worden dezelfde bestandsformaten ondersteund en bezit het apparaat 2GB schijfruimte. De T2 krijgt iets andere knoppen dan zijn voorganger. Er zit geen verlichting in het apparaat, anders dan wat sommigen verwachtten. Aan de binnenkant heeft de Reader waarschijnlijk de grootste make-over gekregen.

Zo is de batterijduur verdubbeld en zijn er volgens de specificaties ‘geavanceerde functies’, zoals integratie met Facebook en Evernote. Dat laatste betekent waarschijnlijk dat je artikelen vanaf het internet via Evernote naar je Sony Reader kunt sturen.

Het lijkt erop dat Sony ook wat functies heeft weggelaten. Zo is er geen koptelefoonaansluiting meer te bekennen, wat doet vermoeden dat het apparaat geen MP3-bestanden meer zal afspelen.

(Via: TDR)

Vorig artikelPulse nu ook beschikbaar als webapplicatie
Volgend artikelReview BeBook Pure: focus op ebooks, niet op opties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in