Nieuwe Kindle-tablets ook zonder advertenties beschikbaar

0

Ruim een jaar geleden introduceerde Amazon de eerste Kindle met ‘special offers’. Een goedkopere Kindle, deels gefinancierd door reclame die op het scherm te zien is. De afgelopen dagen ontstond er onder Amazon-fans enige ophef toen bleek dat de nieuwste Kindle Fire-tablets ook voorzien zijn van dergelijke advertenties, en dat er geen mogelijkheid zou zijn om daar vanaf te komen.

Volgens Amazon zijn de Kindle ereaders met advertenties stukken populairder dan die zonder – waar je dan ook behoorlijk wat meer voor moet betalen. De Kindle Fire was tot nu toe te koop zonder advertenties. Na de aankondiging van de nieuwe tablets, afgelopen donderdag, stelde Amazon na vragen erover dat de nieuwe tablets alleen nog verkrijgbaar zijn met advertenties.

Nu lijkt het bedrijf echter terug te krabbelen. In een nieuwe reactie aan website TechCrunch laat een woordvoerder weten dat kopers van een Kindle Fire voor een extra betaling van $15 van de reclame af zullen zijn voor de rest van de levensduur van de tablet.

(Via TechCrunch)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in