De Nieuwe (digitale) Pers in januari 2013 van start

0

Het terziele gegane gratis dagblad De Pers herleeft begin 2013 in de vorm van een app die zowel gratis als betalend nieuws zal aanbieden, en die voor een deel de klemtoon legt op personalisatie.

Kort nadat De Pers in maart van dit jaar het loodje legde, werd aangekondigd dat de krant een digitale doorstart zou maken onder de noemer De Nieuwe Pers. Die digitale variant wordt, met enige vertraging, in januari van volgend jaar gelanceerd.

De Nieuwe Pers komt er in de vorm van een app voor tablets en smartphones, en zal zowel gratis als betalend nieuws aanreiken. ‘De krant laat u weten wat u moet en wilt weten’, luidt het op de website. ‘Wij denken dat u, als lezer, zelf uit wilt maken welke journalisten u volgt, en dat u ze graag helpt hun werk zo goed mogelijk te doen, ook financieel. Dus gaan we u niet alleen een krant bieden, maar ook een persoonlijk abonnement op journalisten die er toe doen.’

Vermoedelijk zullen de headlines dus gratis zijn, en kan je daarnaast nieuws op maat verkrijgen, door je te abonneren op de artikelen van jouw favoriete redacteurs. Dat laatste ligt enigszins in de lijn van de app die De Pers vorig jaar lanceerde, en waarbij ook ingespeeld werd op personalisatie.

(Via: De Nieuwe Pers)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in