Wolters Kluwer klaar voor digitaal lezen

0

Nancy McKinstry, directeur van Wolters Kluwer is klaar voor het zakelijke digitale lezen. Alleen de ereaders zijn er nog niet klaar voor, volgens haar.

McKinstry zei dit in een interview met het ANP. Wolters Kluwer levert voornamelijk medische, financiële en juridische informatie op verschillende media: papier, internet en cd-rom.

“Wij willen dat onze klanten documenten op elk moment van de dag kunnen raadplegen en aanpassen via welk medium dan ook.”

Wolters Kluwer stopt steeds meer energie in de ontwikkeling van digitale producten. Naar eigen zeggen staat er een hele lijn producten klaar die gelezen kunnen worden op een ereader. En als klanten meer willen, dan staat Wolters Kluwer in de startblokken.

Maar volgens McKinstry zijn de ereaders er nog niet klaar voor. De markt is nog te beperkt. Zo beschikken de meeste ereaders nog niet over 3G en Wifi en is het volgens de topvrouw ook nog niet mogelijk om aantekeningen te maken op een ereader en kun je niets permanent highlighten.

Mevrouw McKinstry heeft waarschijnlijk nog nooit eReaders.nl gelezen, anders had zij kunnen weten dat zowel de Sony Touch Edition als de iRex DR1000S aantekenmogelijkheden hebben. De Kindle 2, sinds kort in Nederland verkrijgbaar, kan wel permanent markeren en in haar land van herkomst Amerika komt binnenkort de Sony Daily Edition uit, die zowel een aantekenfunctie als 3G en Wifi heeft.

(Via: Nu.nl.)

Vorig artikelHardcover-prijzenoorlog door lage ebookprijs in VS
Volgend artikelIntel kondigt ereader voor blinden aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in