Stanza onmisbaar voor iPhone gebruiker

0

In de iPhone Buyers’ Guide staat informatie over de beste iPhone en iPod Touch applicaties die er zijn. Daarbij noemen ze Stanza als onmisbaar voor de gebruiker die graag ebooks leest.

In deze gids staan onder meer de beste iPhone en iPod Touch spelletjes, de beste app van het jaar en de keuze van de lezer van de gids en 100 meest essentiële applicaties. Deze gids is gratis te downloaden als pdf (20MB zip). Het handige van deze gids is dat het enigszins structuur aanbrengt in de inmiddels meer dan 100.000 iPhone en iPod Touch applicaties die aanwezig zijn in de Apple app store. Een aantal van de genoemde applicaties zijn misschien niet in de Nederlandse app store te krijgen, daar de gids op Amerika gericht is.

De iPhone Buyers’ Guide noemt Stanza daarbij als onmisbare applicatie. Ook eReader en Kindle for iPhone worden genoemd als ereader applicaties die je moet hebben. Ook Instapaper is essentieel voor het offline lezen van websites. Zo kun je een met deze applicatie krantenartikelen offline lezen.

Inmiddels hebben meer dan twee miljoen mensen Stanza van het bedrijf Lexcycle op hun iPhone of iPod Touch gezet. Met Stanza kun je ebooks kopen, gratis downloaden en dan lezen. Ze hebben meer dan 50.000 gratis en meer 50.000 betaalde ebooks in hun online catalogus opgenomen. Voor een uitgebreidere review van Stanza lees je: Ereader Stanza voor de iPhone en de iPod Touch.

(Via: iLounge.)

Vorig artikelNRC nu ook op Kindle
Volgend artikelHardcover-prijzenoorlog door lage ebookprijs in VS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in