Kno-tablets vanaf 20 december verkrijgbaar

0

De makers van de Kno hebben hun prijzen voor de tablets aangekondigd. De Kno is gericht op het hoger onderwijs en komt in twee varianten, een met een enkel scherm en een met dubbel scherm. De prijzen liggen tussen de 599 en 999 dollar en de apparaten worden vanaf eind december verzonden.

Afgelopen zomer kwam het nieuws over de Kno voor het eerst naar buiten. Toen ging het nog om een model met twee schermen. Enkele maanden geleden werd bekend dat er ook een tablet met enkel scherm op de markt zal komen. De dualscreen Kno is uitgerust met twee schermen van 14,1-inch en weegt ongeveer 2,5 kilo. De versie met een scherm heeft een 14,1-inch scherm en weegt ongeveer de helft. Beide tablets zouden het zo’n 6 uur uit moeten houden op een batterijlading.

De 16GB-versie van de Kno met enkel scherm komt voor 599 dollar op de markt, de 32GB-versie voor 699 dollar. De dualscreen-Kno met 16GB kost 899 dollar en voor de 32GB-versie wordt 999 dollar gevraagd. Samen met de Kno lanceren de makers ook een ebookwinkel waar studenten hun studiemateriaal vandaan kunnen halen. Daarin moeten uiteindelijk tienduizenden boeken van diverse bekende uitgevers verschijnen. Studenten kunnen de Kno onder meer gebruiken om studieboeken te lezen en aantekeningen te maken. Vooralsnog zijn de tablets enkel vanuit de VS te bestellen.

(Via: PCMag.)

Vorig artikelEbookmarkt VS nadert 1 miljard dollar
Volgend artikelReview iRiver Cover Story: onderscheidend genoeg, of too little too late?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in