Vakantiebieb weer geopend: gratis ebooks van de bieb

0
DELEN

Sinds gisteren staan er weer gratis ebooks in de applicatie Vakantiebieb. Het gaat onder meer om enkele biografieën, romans, thrillers, chicklits en kinderboeken. De gratis te lezen boeken worden aangeboden door de bibliotheken.

De Vakantiebieb werd afgelopen zomer voor het eerst in gebruik genomen en bleek toen al snel een succes. Er werden in de zomervakantie meer dan een half miljoen gratis ebooks bekeken in de app. In de herfstvakantie volgde een nieuwe aflevering met andere gratis ebooks.

Buiten de vakantieperiodes zijn de boeken niet beschikbaar in de app. Nu de kerstperiode weer is aangebroken zijn de boeken voor een extra lange periode te lezen, van 9 december tot 25 januari. De app is bedoeld als cadeautje van bibliotheken naar hun leden, maar ook niet-leden kunnen gebruik maken van de app, nadat ze hun mailadres achtergelaten hebben.

Onder de tientallen titels die je nu in de app kunt lezen, zijn onder meer De Wertheims van Silvia Tennenbaum (boek van de maand bij DWDD), Het meesterstuk van Anna Enquist, Vals licht van Joost Zwagerman, De zwarte doos van Michael Connelly en Alle verhalen van Arthur Japin.

De Vakantiebieb is te downloaden als app voor Android en iOS. De boeken kunnen niet op ereaders gelezen worden.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER