Polaroid waagt zich op de tabletmarkt

0

De Amerikaanse hardwarefabrikant Polaroid, die zich sinds zijn oprichting in 1937 hoofdzakelijk toelegt op de productie van consumentenelektronica rond fotografie, brengt binnenkort een eigen Android-tablet op de markt.

Tijdens de Consumer Electronics Show van afgelopen weekend in Las Vegas regende het previews en aankondigingen van nieuwe tablets. Zelfs fabrikanten met een totaal andere achtergrond bestormen nu de ontluikende markt van de tabletcomputers. Zo stelde Polaroid, vooral gekend om zijn instant camera’s en later ook digitale fototoestellen en printers, verrassend genoeg een eigen tablet voor.

Het nagelnieuwe toestel van Polaroid heeft een scherm van 9,7 inch en draait op het besturingssysteem Android 2.2. Voorts beschikt het apparaat over een ARM Cortex A8 processor van 1 GHz, een opslagcapaciteit van 4 GB, een batterij van 6800 mAH en een 2-megapixel camera.

Waar en wanneer de Polaroid-tablet te koop zal zijn is nog niet bekend. Welk prijskaartje eraan vast zal hangen evenmin.

Een korte productdemonstratie van op CES 2011:

Via: Talk Android

Vorig artikeleReaders.nl Winterverhalenwedstrijd: en de winnaar is…
Volgend artikelBelgisch softwarebedrijf Pincette lanceert ebookdienst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in