Nu ook stripboeken bij abonnementsdienst Scribd

0

Ebookabonnementsdienst Scribd is hard op weg de grootste speler te worden op de markt voor ‘all you can read’-diensten. Het bedrijf kondigde aan dat er vanaf nu ook 10.000 stripboeken te lezen zijn, naast het aanbod van ebooks en luisterboeken.

De stripboeken die Scribd aanbiedt zijn van gerenommeerde uitgevers van comic books als Marvel en IDW – met onder meer titels als Spiderman. Het is de eerste abonnementsdienst die zo’n groot aanbod van stripboeken weet vast te leggen.

De applicatie van Scribd voor smartphones en tablets is van een nieuwe functie voorzien waarmee de stripboeken goed weergegeven kunnen worden. Zo is het mogelijk om op verschillende manieren door een stripboek heen te bladeren.

Met Scribd heb je voor 8,99 dollar per maand onbeperkt toegang tot ebooks, luisterboeken en stripboeken. Je leest de boeken van het platform op tablets en smartphones, maar kunt de boeken niet downloaden om ze op ereaders te lezen.

Vorig artikelFranse uitgevers: abonnementsdienst voor ebooks is illegaal
Volgend artikelBruna komt met Bliyoo, ebookabonnement voor onbeperkt lezen
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in