Inkmesh indexeert gratis ebooks

0

Inkmesh is een zoekmachine voor ebooks, waarbij de prijs van het ebook wordt aangegeven en voor welke apparaten het ebook beschikbaar is. De mensen achter dit concept hebben een nieuwe eigenschap toegevoegd aan hun zoekmachine. Ze indexeren nu ook ebooks die tijdelijk gratis worden aangeboden.

Inkmesh is ontworpen door twee software ontwikkelaars die het vergelijken van prijzen van ebooks op verschillende sites moe waren. Ze creëerden een website die informatie van verschillende sites bijelkaar zet in een overzicht en die ook nog aangeeft op welke ereader apparaten het ebook leesbaar is.

Inkmesh indexeert nu dus ebooks die voor een beperkte tijd gratis zijn. Deze lijst wordt ieder uur geüpdate zodat altijd de laatste nieuwe gratis ebooks in het overzicht getoond worden. De meest recente gratis ebooks worden bovenaan de lijst geplaatst. Ebooks waarvan de tijd verstreken is, worden onmiddellijk verwijderd. De ontwikkelaars wijzen er wel op dat de ebooks mogelijk niet gratis zijn buiten de Verenigde Staten.

Naast deze feature wordt het op termijn ook mogelijk om e-mail alerts toe te voegen voor gratis digitale boeken, zodat je niet ieder uur de site hoeft te checken.

(Via: Inkmesh blog.)

Vorig artikelNew Yorks protest tegen de ereader
Volgend artikelGoogles Superphone nu in Nederland te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in