Nieuwe ereaders van Kobo in aantocht

0

De Canadese ereadermaker Kobo introduceert binnenkort enkele nieuwe ereaders. Dat meldt althans het Italiaanse blog HDblog.it. Enkele oude modellen van Kobo raken op steeds meer websites uitverkocht, bovendien werd in nieuwe firmware een vermelding van nieuwe modellen ontdekt.

Het zullen waarschijnlijk nog codenamen zijn, maar volgens HDblog gaat het om de Kobo Pika en de Kobo Alyssum. De eerste heeft een resolutie van 800 bij 600 pixels, de tweede een resolutie van 1072 bij 1448 pixels.

Verdere informatie over de nieuwe ereaders van Kobo ontbreekt nog. Vergelijkbaar met eerdere introducties van nieuwe ereaders, zullen oudere modellen als Kobo Aura en Kobo Aura H2O waarschijnlijk ook nog gewoon verkocht worden, naast de nieuwe modellen.

Vorig artikelBinnenkort ook selfpublishing bij Tolino
Volgend artikelEven geen ebooks meer bij Vlaamse bibliotheken
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in