‘iPad Mini komt in oktober’

0

Geruchten over een 7-inch iPad-model zijn er al sinds de introductie van de originele iPad in 2010. De laatste maanden worden ze echter steeds hardnekkiger, waarschijnlijk een teken dat een kleinere iPad er ook daadwerkelijk aan zit te komen. De website iMore, die in het verleden ook al betrouwbare bronnen bleek te hebben, weet te melden dat Apple het apparaat tegelijk met de nieuwe iPhone zal lanceren.

Hoewel Apple-icoon Steve Jobs niets in 7-inch tablets zag, blijkt dat het publiek wel degelijk een behoefte heeft aan apparaten van die grootte. De Kindle Fire en Barnes & Noble Nook kunnen rekenen op veel belangstelling, zo ook de Samsung Tab van 7 inch. Vooral voor het lezen van ebooks en artikelen heeft 7-inch voor veel mensen een meerwaarde.

Een markt die Apple zou kunnen gaan overnemen met een nieuw te introduceren apparaat. Volgens iMore zal de kleinere tablet van Apple qua specificaties identiek aan de 9,7-inch versie worden, waaronder een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Wat prijs betreft ligt de tablet waarschijnlijk tussen de 200$ en 250$.

Voor een officiële aankondiging is het nog wachten op het najaar, waarschijnlijk oktober, wanneer Apple naar verwachting een nieuwe iPhone zal introduceren.

(Via: iMore)

Vorig artikelAmazon Prime-leden kunnen Harry Potter-ebooks gratis lezen
Volgend artikelNokia brengt lees-app naar (een deel van) Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in