Naadloos wisselen tussen ebook en luisterboek in Kindle-apps

0

Amazon heeft een update van de Kindle-apps voor iOS en Google Play beschikbaar gesteld. Hiermee wordt het mogelijk om direct in de app te wisselen tussen het ebook en een luisterboek.

Via de Whispersync-techniek geeft Amazon al vanaf het begin digitale lezers het gemak om bij ereaders, smartphones en tablets op een ander apparaat direct verder te lezen waar je op het ene apparaat gebleven was.

Die functie was ook beschikbaar bij de Audible-app voor luisterboeken. Met de recentste update kun je nu direct vanuit de Kindle-app zelf verder gaan met de luisterversie. Op ereaders is dit niet mogelijk, want in de meest recente ereaders van Amazon zit geen mogelijkheid om geluid af te spelen.

Wanneer je bij Amazon ebooks koopt krijg je in veel gevallen korting op de luisterboekversie van het ebook dat je in je bezit hebt.

Vorig artikelBarnes & Noble werkt samen met Samsung aan nieuwe tablet
Volgend artikeleLinea nu ook als app voor Windows
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in