Schrijver Hans Vervoort komt met nieuwe ebook-actie

0

Sinds eind vorig jaar biedt auteur Hans Vervoort twaalf van zijn oude titels gratis als ebook aan via zijn website. Vandaag komt hij met een nieuwe actie, waarbij hij zijn recente trilogie Het Bedrijf met betaling achteraf als ebook beschikbaar stelt.

De ebooks van Vervoort zijn inmiddels al meer dan 32.000 keer gedownload. Met zijn nieuwste actie wil Vervoort laten zien hoe hij vindt dat uitgevers en boekhandels met de opkomst van digitale boeken om moeten gaan: “Sinds de loze kreten van Leon de Winter heb ik uit schrijversland geen initiatieven gezien op het gebied van ebooks. En van uitgevers en de boekhandel valt weinig te verwachten: de hoge prijzen die zij voor ebooks rekenen vertragen de opkomst van het digitale lezen. Dat komt hen ook wel goed uit, denk ik. De ebookrechten van de delen 2 en 3 van Het Bedrijf heb ik dan ook niet afgestaan en nu de rechten van deel 1 sinds kort weer bij mij terug zijn is het moment gekomen om te laten zien hoe het wél moet. De papieren trilogie is al één tot drie jaar te koop in de boekhandel, nu is het tijd voor een schappelijk geprijsde digitale versie”

De drie delen van de roman-trilogie Het Bedrijf, in druk verschenen bij Nijgh & Van Ditmar, zijn via de site van Vervoort te downloaden in DRM-loos ePub-formaat. De prijs voor de ebooks, 5 euro per deel, is achteraf te voldoen voor de geïnteresseerde lezer. “Zo’n teken van vertrouwen hoort erbij in de verhouding tussen lezer en schrijver. Wie het gastenboek van mijn website leest ziet waarom ik mijn lezers hoog acht,” aldus Vervoort.

(Via Hansvervoort.nl.)

Vorig artikelAmazon en Barnes & Noble elimineren betaalmuur voor New York Times-abonnees
Volgend artikelEreaders met geïntegreerde Google eBooks aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in