Kobo brengt app uit voor BlackBerry 10

0

Kobo heeft een nieuwe app beschikbaar gesteld voor het BlackBerry-platform. Hiermee kunnen gebruikers van de Z10 en de Q10 ook hun Kobo-boeken lezen op hun smartphones.

Kobo heeft al apps beschikbaar voor Android- en iOS-smartphones en was ook al beschikbaar op de BlackBerry PlayBook en eerdere BlackBerry’s. De nieuwste app van Kobo is een aangepaste versie van de Android-app, waardoor de gebruikservaring nog niet optimaal is voor BlackBerry-gebruikers, in vergelijking met een native BlackBerry-app.

Blackberry 10-bezitters die de Kobo-app downloaden krijgen het boek How to be Interesting After you Graduate van Forbes.com blogger Jessica Hagy cadeau. Dit boek wordt automatisch gedownload bij de eerste installatie.

De nieuwe app is te vinden in BlackBerry World.

Vorig artikelRechter: Apple schuldig aan prijsafspraken ebooks
Volgend artikelBlz1: nieuw platform om boeken ‘blind’ te ontdekken
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in