Amazon maakt ‘refurbished’ Kindle goedkoper, nieuwe ereaders op komst?

0

Internetwinkel Amazon biedt sinds deze week ‘refurbished’ Kindles voor 99,99 dollar te koop aan. In het verleden was de verlaging van de prijs van gereviseerde Kindles een aanwijzing voor de komst van een nieuwe versie van de populaire ereader.

Onder de noemer ‘refurbished Kindle’ verkoopt Amazon ereaders die om wat voor reden dan ook teruggestuurd zijn door klanten en geheel herzien zijn in de fabriek. Waar een nieuwe Kindle nog 139 dollar kost, betaal je voor dergelijke tweedehands Kindles nu 40 dollar minder.

Volgens geruchten die al enige tijd rondgaan, werkt Amazon aan een of meerdere tablets die nog dit jaar op de markt moeten komen. Ook een nieuwe ereader zou in de planning staan. Mogelijk zal het gaan om een duurdere versie met aanraakscherm en een goedkopere versie zonder aanraakscherm.

Vorig jaar werd de Kindle 3 eind juli aangekondigd en in augustus op de markt gebracht. Gegeven de tijd van het jaar, is het dus goed mogelijk dat Amazon binnenkort met een of meerdere nieuwe producten zal komen.

(Via: MSNBC.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in