Laat je eigen (digitale) boek publiceren op Manuscripta

0

Tijdens het openingsweekend van september wordt het nieuwe boekenseizoen officieel geopend op Manuscripta, dat plaatsvindt op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek. Op zondag 4 september krijgen mensen aan de stand van de Koninklijke Boekverkopersbond (KBb) de gelegenheid om hun eigen manuscript te laten publiceren als ebook of paperback.

De publicatie van je eigen (digitale) boek is mogelijk dankzij de nieuwe publicatieplatformen van de boekhandels Paagman, Plantage Benissimo en Plantage Vermeer.

Hoe gaat het in zijn werk: breng je manuscript (als Word- of PDF-bestand) en een geschikte coverafbeelding mee op een usb-stick, en laat het manuscript als ebook of paperback publiceren aan de stand van de KBb. Drie dagen later krijg je een exemplaar aan huis geleverd.

Nadien laat het publicatieplatform je toe om je eigen boek ook daadwerkelijk te gaan verkopen via alle Nederlandse (online) boekhandels. Het systeem ondersteunt je, in samenwerking met MijnBestseller.nl, bij de promotie van je boek.

Manuscripta gaat op zaterdag 3 september van start in Amsterdam. Surf naar Manuscripta.nl voor het programma.

(Via: Mijnbestseller.nl)

Vorig artikelVoorlopig geen Nederlands verbod op verkoop Galaxy Tab 10.1
Volgend artikelEerlijk is vals

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in