Cool-er ereader met kleuren touch screen en 3G in de maak

0

Cool-er ereader, de ereader van het iPod moment, is van zins een nieuwe ereader te maken met een kleurenscherm en 3G internet verbinding. Planning voor de lancering van dit nieuwe apparaatje: vroeg in 2010.

De Sony Daily Edition die in Amerika eind dit jaar nog op de markt verschijnt heeft geen kleurenscherm, maar wel touchscreen en 3G. De nieuwe ereader die Interead, het bedrijf achter de Cool-er, plant, is de eerste in Europa die zowel kleuren scherm als touchscreen zal hebben.

Door de techniek die gebruikt voor het maken van een touchscreen, wordt het contrast van een eInk scherm minder. Dat zou betekenen dat de kleuren in het scherm er “verwassen” uit kunnen gaan zien. Laten we hopen dat Cool-er hier iets op vindt.

Voor 3G connectiviteit is een mobiele provider nodig. Cool-er zegt hier al een deal voor gemaakt te hebben, maar kan nog niet vertellen met welke provider ze dit hebben gedaan. Ook staan er deals met kranten en tijdschriften op stapel. Interead is ervan overtuigd dat zij de Sony kunnen verslaan in Groot Brittannië. De verkoopcijfers hebben inmiddels het miljoen gepasseerd, zo zegt oprichter Neil Jones.

(Via: Stuff.tv.)

Vorig artikelEbook eigenaren willen meer
Volgend artikelGratis ebook Möring 1000 keer gedownload

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in