Kindle voor de pc beschikbaar

0

Op dit moment is Kindle voor PC in iets meer dan 100 landen officieel beschikbaar. Ook in Nederland. Je kunt de applicatie gratis downloaden. Het programma is beschikbaar voor Windows XP, Vista en 7. Er is nog geen ondersteuning voor Mac gebruikers, maar die moet nog volgen in een volgende update.

De ebooks van Amazon kunnen nu niet alleen op de verschillende Kindle ereaders, Kindle iPhone en iPod Touch apps gelezen worden, maar ook op de PC. Door de Whispersync technologie kunnen ebooks die gekocht zijn in de Amazon winkel gemakkelijk gesynchroniseerd worden, zodat je op ieder apparaat makkelijk kunt verdergaan waar je gebleven was.

Je kunt via de Kindle voor de PC ebooks kopen, downloaden en lezen. Ook eerder gekochte ebooks kun je in dit programmaatje terugvinden via de bibliotheek. Een voordeel ten opzichte van de ereaders is dat je op je PC ebooks in kleur kunt lezen. Het programma bevat meer dan 10 verschillende lettergroottes en kan het aantal woorden per regel aanpassen. Ook kun je je aantekeningen en highlights, die je gemaakt hebt op je Kindle ereader of in de iPhone en iPod Touch app, terugkijken in de PC-applicatie. Windows 7 gebruikers kunnen door middel van de pinch techniek in- en uitzoomen. Een toekomstige release is dat pagina’s omgeslagen kunnen worden door middel van het vegen met de vinger. Ook dit is straks alleen beschikbaar voor Windows 7 gebruikers.

Kindle voor de PC is gratis te downloaden. Is de volgende stap integratie voor ePub?

Vorig artikelIntel kondigt ereader voor blinden aan
Volgend artikelMurdoch beschuldigt BBC van stelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in