COOL-er ereader krijgt 3G en wifi

0

De COOL-er ereader krijgt 3G en wifi. De makers van het apparaat, Interead, hebben dat in een persbericht laten weten. De release is gepland voor midden 2010.

COOL-er had al eerder laten weten dat een ereader met 3G en wifi in de maak was en in 2010 op de markt zou komen. De plannen zijn nu echter wat concreter. De lanceerdatum is echter wel verschoven van vroeg in 2010 naar midden 2010. De ereaders zullen bij landelijke verkooppunten beschikbaar worden. In Amerika zal de 3G connectie van de COOL-er verzorgd worden door AT&T.

Ook is er een contract afgesloten met NewspaperDirect om meer dan 1300 kranten en tijdschriften beschikbaar te maken voor de ereader. Zowel op de mei 2009 gelanceerde generatie COOL-ers als op de nieuwe nog uit te brengen ereaders zullen de kranten van NewspaperDirect te lezen zijn.

Bij NewspaperDirect zijn ook Nederlandse en Vlaamse kranten beschikbaar, onder andere het NRC Handelsblad, Nederlands Dagblad, de Volkskrant, de Standaard, het Belang van Limburg en de Morgen. Wanneer deze ereader hier beschikbaar wordt, is nog niet bekend. Ook is niet bekend wat het apparaat gaat kosten.

(Via: Engadget.)

Vorig artikelE-skin je ereader
Volgend artikeltxtr is eerste iPhone app met Adobe DRM ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in