Good & Green Guides nu ook als app

0

De duurzame reisgidsen van Good & Green Guides helpen bewoners en toeristen een stad te verkennen op een verantwoorde manier. Nu zijn de gidsen ook beschikbaar op de iPhone. De iPhone-app geeft toegang tot meer dan 4.200 kwalitatieve en duurzame adressen voor verschillende steden.

De Good & Green Guides zijn de eerste duurzame reisgidsen. Momenteel zijn er vier titels verkrijgbaar: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en één voor heel Nederland met daarin 19 steden. Een reisgids voor Londen staat in de planning voor de zomer van 2012. De gidsen bevatten ruim 500 duurzame adressen, die goed zijn voor jouw gezondheid, andere mensen en het milieu. Zo zijn bijvoorbeeld biologische winkels, yoga studio’s, goede doelenorganisaties, vegetarische restaurants en groene hotels opgenomen in de gidsen.

De app bevat onder meer kaarten, GPS tracking, zoekfuncties, integratie met Twitter en Facebook en referenties van bekende Nederlanders zoals Roger van Boxtel, Prins Carlos en Herman Wijffels. Daarnaast bevat de app een top 10 van meest duurzame bedrijven op basis van het sterrensysteem van Good en Green Guides en geeft de app achtergrondinformatie over duurzaamheid en keurmerken.

“Deze mijlpaal is voor ons een stap voorwaarts om een nog groter publiek te bereiken en duurzame adressen eenvoudig beschikbaar te stellen”, aldus Harold Verhagen, oprichter en uitgever van de Good & Green Guide.

De app is verschenen in twee versies, een gratis versie met 10 procent van de adressen van de Good en Green Guides of de betaalde versie voor 9,99 euro met alle adressen.

(Via: persbericht)

Vorig artikelEctaco jetBook Color: kleuren-ereader voor educatieve markt #ces2012
Volgend artikelRakuten rondt de aankoop van Kobo af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in