HTC Flyer binnenkort in Nederland verkrijgbaar – Update: 9 mei

0

Later deze maand zal de HTC Flyer naar verwachting in Nederland op de markt komen. In diverse webshops is het apparaat vooraf te bestellen voor een prijs vanaf 549 euro. Coolblue heeft een uitgebreide videoreview van de tablet, waarin ook de speciale ebook-app aan bod komt.

De HTC Flyer draait bij de release op Android 2.3. Mogelijk zal er later dit jaar nog een update komen voor deze tablet naar Android 3.0. Het apparaat heeft een 7-inch scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Bij de tablet krijg je een speciale stylus meegeleverd waarmee je aantekeningen kunt maken op de Flyer. Je kunt het apparaat zowel met je vinger als met de stylus bedienen.

Op de HTC Flyer staat de app HTC eReader geïnstalleerd. Deze app zit standaard geïntegreerd in de nieuwere versies van de Sense-schil die HTC voor veel toestellen om het Android besturingssysteem heen heeft gebouwd. Deze app ondersteunt onder meer ebooks in het ePub-formaat.

De Flyer komt in twee versies. Voor de wifi-only versie betaal je 549 euro, de versie met 3G krijgt een prijskaartje van 699 mee.

Update: HTC heeft bekendgemaakt dat de Flyer op 9 mei in Europa op de markt zal komen.

Bekijk hieronder de videoreview van Coolblue, de webshop waar je je ook kunt inschrijven om een bericht te krijgen wanneer het apparaat leverbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in