Aankondiging nieuwe Zune via Twitter?

0

Via het Twitter account van Microsoft kwamen twee tweets waarmee ze hinten naar de nieuwe release van Zune in juni. Zune is een nu nog mp3-speler die het antwoord zou zijn op Apple’s iPod. Zou Microsoft ook een ebook-applicatie gebruiken?

De tweede tweet, in antwoord op vragen van zogenaamde “followers” is verhelderend: “Koop nog maar geen nieuwe iPhone of Palm Pre, er komt een nieuw apparaat en meer mag ik niet vertellen.” Ideaal voor speculaties. Indien er waarheid zit in deze tweede tweet, dan zal de Zune HD misschien een soort mobiele telefoon zijn waarmee je minimaal net zoveel kunt als met de iPhone en de Palm Pre dus ook ebooks lezen.

De geruchten gaan dat Microsoft komt met een Zune HD en/of de onthulling van Project Pink.

Hoe dan ook: juni 2009 wordt een spannende maand. Apple start met de WWDC op 8 juni en van de Palm Pre wordt gefluisterd dat deze op 5 of 7 juni gelanceerd wordt. En als Zune HD een vorm van integratie heeft met de Xbox 360, dan is de de E3 gaming expo die begint op 2 juni ook zeker een event om in de gaten te houden.

Overigens is niet alleen Microsoft teasers aan het Twitteren. Ook BeBook onthulde zijn nieuwe 5″ ereader via de microblogdienst en Lexcycle twitterde verbeteringen aan Stanza voor zij werden overgenomen door Amazon.

(Via: Engadget.)

Vorig artikel“Ik wil mijn Kindle 2 ruilen voor een Kindle DX. Mag dat?”
Volgend artikelEbook piraterij in gelijke pas met populariteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in