‘Komst Mirasolschermen opnieuw vertraagd’

0

Het lijkt erop dat de introductie van Mirasolschermen opnieuw vertraagd is. De reflectieve kleurenschermen zouden eerst nog rond de zomer op de markt verwacht worden – wat al een vertraging betekende -, volgens de laatste berichten wordt dit nu echter pas in de herfst. Welke ereaderfabrikant het eerst een apparaat met Mirasolscherm zal gaan verkopen blijft nog altijd een raadsel.

Op het blog van The Digital Reader is te lezen dat hij op het evenement CES On The Hill te horen kreeg dat de schermen vertraagd zijn. Ze zullen nu in de herfst op de markt zijn, volgens fabrikant Qualcomm.

Wel is er inmiddels een nieuw demo-exemplaar van Mirasol. Hierin zit rond het scherm een lichtbron geïntegreerd, zodat je behalve in zonlicht juist ook in het donker goed van het apparaat kunt lezen.

Het is nog een grote vraag onder welke vlag de Mirasolschermen op de markt zullen komen. Vorig jaar liet Qualcomm nog doorschemeren dat het in elk geval een grote klant had voor Mirasol. Het bedrijf heeft ook al 2 miljard dollar geïnvesteerd in een nieuwe fabriek voor de productie van de schermen.

(Via: The Digital Reader.)

Vorig artikelHoe download ik ebooks?
Volgend artikelDrie tablets van Asus deze zomer verkrijgbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in