Gedichten.nl in zee met Mijnbestseller.nl

0

De Nederlandse internetplatforms Gedichten.nl en Mijnbestseller.nl hebben de handen in elkaar geslagen. Dit betekent dat de dichters die hun werk via Gedichten.nl publiceren, vanaf vandaag gebruik kunnen maken van de diverse promotie-, printing- en distributiemogelijkheden die Mijnbestseller.nl hen kunnen bieden.

‘We bundelen in deze samenwerking optimaal onze krachten’, zegt Peter Paul van Bekkum, oprichter van Mijnbestseller.nl. ‘Gedichten.nl met haar enorme content database én haar grote bereik aan dichters, Mijnbestseller.nl met haar publicatieplatform, printing- en distributiemogelijkheden.’

Dankzij het samenwerkingsverbond met Mijnbestseller.nl, krijgen dichters die op Gedichten.nl actief zijn nu een waaier aan promotiemogelijkheden: een eigen webpagina, links met sociale netwerken als Facebook, Hyves en LinkedIn, persberichten op maat en visitekaartjes.

Het uitgeven van dichtbundels kost de auteurs niets, en het kan hen hoge royalties opleveren. De dichtbundels worden on demand geproduceerd, om het milieu te sparen. De dichter bepaalt volledig zelf welke van zijn gedichten gebundeld worden, waar zijn bundels verkocht worden – dit kan zowel via fysieke boekhandels als via webwinkels als Bol.com -, welke prijs hij wenst te stellen en wat zijn winstmarge is.

Auteurs kunnen naast gedichten ook snelsonnetten, hartenkreten, netgedichten en poëzie aanbieden via Gedichten.nl. Het platform streeft naar een aanbod aan kwalitatieve gedichten van zowel gevestigde als minder bekende auteurs.

(Via: InCT)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in